Аурелион: Вечният баланс / Aurelion: Eternal Balance

„Аурелион: Вечният баланс“ е трилогия в хибридния жанр между научна фантастика и фентъзи (за който още търсим име ;)); и, малко по-дълбоко – история за отношенията помежду ни. Нейни автори са младежите от клуб „Светлини сред сенките“ в Казанлък. През 2011 г. първата част от „Аурелион“, „Монетата“, се нареди на 29 място в Топ 100 на Малкото голямо четене.

През есента на миналата година авторите направиха кампания за събиране на средства през сайта Indiegogo, с които да заснемат уеб сериал по трилогията. Основната задача на сериала е да популяризира романите – и да спомогне за превода и издаването им на чужди езици. (В момента аз превеждам „Монетата“ на английски.)

Първият резултат от кампанията (a sneak preview ;)) е епизод 1вижте го.

(Освен английските субтитри, можете ли да отгатнете с какво участвам аз? Преди да потекат надписите накрая?)

Ако сте изкушени кинолюбци и имате (реалистични) препоръки по сериала – слушаме ви. („Реалистични“ означава да имате добра представа колко средства и усилия ще са нужни за онова, което препоръчвате.)

И – продължаваме! 🙂

1 thought on “Аурелион: Вечният баланс / Aurelion: Eternal Balance

  1. Чудесно представяне! най-много ме радва това, че си препоръчал “реалистични” препоръки, защото хората често забравят, че не снимаме в Холивуд:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.